Dames Draaien Door met VW DJ Bus; beide adembenemend mooi!

DJ Booth Rood
Dames Draaien Door met VW DJ Busje

Goede vraag: wat heb je nodig voor een geslaagd feest? Een sfeervolle locatie, goede muziek en leuke mensen mogen daar natuurlijk niet ontbreken. Het zoeken van de beste locatie en het uitnodigen van je vrienden kun je natuurlijk heel goed zelf doen. Maar voor het verhogen van de sfeer en het verzorgen van de beste muziek hebben wij de oplossing in huis: de DJ’s van DamesDraaienDoor en een Volkswagen DJ bus zorgen voor de juiste sfeer op ieder evenement!

DamesDraaienDoor: stijlvolle muzikale professionals

VWBusje.com heeft al vaker prima samengewerkt met DamesDraaienDoor (of kortweg DDD) en daarom breiden we deze samenwerking graag verder uit. DamesDraaienDoor is een Female Artist Agency, waarin alleen vrouwelijke muziek professionals samenwerken. Of je nu een muzikant zoekt, een presentatrice of een DJ: deze agency regelt het voor je. Daarbij is het motto ‘Beauty, Brains & Professional’, waarbij we dat laatste woord graag extra benadrukken. Want natuurlijk wil je op jouw evenement alleen de beste DJ. De dames van DDD zijn stuk voor stuk professionals op hun eigen muzikale gebied. Fijn om naar te kijken, maar nog fijner om naar te luisteren.

damesdraaiendoor plus dj busje boeken

VW DJ Bus + female artists van Dames Draaien Door: het perfecte plaatje!

Het is natuurlijk helemaal niet gek dat de samenwerking tussen DamesDraaienDoor en de VW DJ Bussen in het verleden al zo succesvol bleek. Zeg nou zelf: die herkenbare, vintage uitstraling van de VW DJ Bus staat toch prachtig bij de ‘Beauty and Brains’ van DDD? Met zo’n bus haal je niet zomaar een DJ set-up in huis. Je krijgt namelijk veel meer: een eyecatcher voor ieder evenement. Of dit nu een kleinschalig tuinfeest is, een drukbezochte bruiloft of een zakelijk event, zo’n bus staat goed op iedere plek. Je huurt zo dus niet alleen muziek, maar ook een sfeermaker. Combineer je de bus met een van de top-DJ’s van DamesDraaienDoor en je weet zeker dat het met jouw feest wel goed gaat komen!

damesdraaiendoor

Makkelijk en snel een DJ en DJ Booth huren

Bij de organisatie van een groot evenement komt heel wat organisatie kijken. Het uitzoeken van de juiste locatie, het versturen van de uitnodigingen en het inslaan van de juiste hapjes en drankjes kan veel tijd kosten. Dan is het prettig wanneer je andere zaken slim en snel kunt regelen. De DJ van DamesDraaienDoor en de VW DJ bus van jouw keuze kun je gelukkig in één keer boeken. Of je nu contact opneemt met DamesDraaienDoor of met VWBusje.com: je kunt de bus én de DJ direct samen regelen. Geen gedoe dus met het zoeken van juiste contactgegevens en overleg met verschillende contactpersonen.

Regel in één keer je DJ en Volkswagen DJ bus!

Heb je interesse in deze ijzersterke combinatie voor je event? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Op een informele manier vertellen we je graag meer over de mogelijkheden. Daarbij willen we graag zo veel mogelijk ontzorgen: het op tijd opzetten van de DJ Booth nemen we je graag uit handen. Ook hoef je niet bang te zijn met een onverwachte afzegging van een DJ, want bij DDD ben je gegarandeerd van een vervangende DJ bij calamiteiten of ziekte. Met deze adembenemend mooie combinatie weet je zeker dat jouw event een daverend succes zal zijn!