DJ Booth Huren? Val op met de VW Bus als mobiel DJ Meubel!

Denk jij erover na om binnenkort een DJ Booth te huren?

Je kunt online verschillende DJ meubels vinden, maar de meeste voegen helaas geen extra sfeer toe aan jouw event. Jij wilt natuurlijk wél dat jouw event de juiste uitstraling heeft. Kies in plaats van een traditionele DJ Booth daarom voor een VW bus DJ Booth om te huren.

Offerte Aanvragen

Extra sfeer op jouw feest

De VW bus DJ Booth bestaat uit twee vaste hoofdcomponenten: de apparatuur en de lichteffecten. Iedere VW Bus heeft echter een eigen uitstraling. Zo kun je kiezen uit drie verschillende kleurstellingen:

  1. De kenmerkende knal geel met witte bus
  2. Een helemaal blauwe bus.
  3. Of de bescheiden rode bus

Als je zo’n busje ziet komt de 70s vibe direct naar boven. Zo’n speciale DJ Booth staat prachtig op themafeestjes en geeft een bruiloftsfeest extra glans. Wil je dus echt iets bijzonder voor je feest? Wees origineel en huur een Volkswagenbusje als DJ Booth!

Er past dus altijd wel een bus binnen jouw gekozen thema! Uit een standaard DJ set-up kan natuurlijk prima muziek komen, maar de VW Bus DJ Booth zorgt voor net dat beetje extra. Want zeg nou zelf: wie is er nièt fan van die leuke retro Volkswagen busjes?


De VW DJ Booth: opvallend op ieder evenement!

Organiseer jij een buitenevenement en is de DJ verantwoordelijk voor het creëren van de sfeer en het verzorgen van entertainment voor jouw gasten? Help hem dan een handje door deze DJ Booth te huren. Jouw DJ zal onder de indruk zijn van de apparatuur en mogelijkheden.

Heb je geen DJ? Dan komt een van onze DJ’s gewoon met de bus naar jouw event rijden en zorgt ervoor dat jouw crowd uit z’n dak gaat! Reken maar dat er foto’s voor social media gemaakt zullen worden met deze originele VW Bus DJ Booth. Je kunt een DJ huren om overdag of ‘s avonds muziek te draaien, wanneer jij maar wilt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Een Mobiele DJ Booth huren

De originaliteit van deze set-up is dus een belangrijk pluspunt, maar zeker niet het enige. Zo’n mobiele DJ Booth heeft namelijk nog veel meer voordelen.  Door deze te huren kan de DJ overal optreden. Dit kan binnen, maar ook tijdens buitenevenementen of tijdens de pauze van een festival op een speciaal DJ Podium.

De DJ Booth is overdekt zodat apparatuur en DJ droog staan. Zelfs bij typisch Nederlands weer kan de muziek dus gewoon doorgaan! Dit maakt de apparatuur niet alleen heel geschikt voor feesten en partijen, maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsevents en beurzen. Een DJ meubel is essentieel om een DJ een goede plek te geven en om cachet aan het event te geven. De DJ Booth wordt onder andere veel gebruikt op feesten of door bedrijven georganiseerde evenementen. 

Prijs en mogelijkheden van de mobiele DJ Booth

Wil je meer informatie of een van onze bussen op jouw event inplannen? Neem dan direct contact op. We vertellen je graag meer over de unieke mogelijkheden van deze opvallende VW bus DJ Booth. Heb jij al besloten welke kleur je kiest?
Contact