Uniek DJ Podium: Stijlvol Volkswagen busje, beschikbaar in 3 kleuren

Of je nu een festival, bruiloft of hardloopwedstrijd organiseert, je collega’s wilt verrassen tijdens een bedrijfsfeest of je nieuwe winkel feestelijk wilt openen: met muziek maak je er een swingend feest van. Ben jij op zoek naar een originele manier om muziek toe te voegen aan jouw evenement? Vind je gewone DJ-booths en DJ-meubels maar saai? Huur dan een van onze Volkswagenbusjes als DJ-Podium!

Offerte Aanvragen

Volledig ingericht DJ-podium huren

Onze klassieke Volkswagenbusjes zijn echte blikvangers en geven gelijk sfeer aan jouw evenement. Maar ze zien er niet alleen heel mooi uit… vanbinnen zijn ze ook volledig omgebouwd tot professioneel overdekt DJ-podium! Dit podium is uiteraard volledig ingericht met een geluidsset en DJ apparatuur voor de vetste muziek en lichtinstallaties voor een gave lichtshow. Huur er gelijk één van onze dj’s en/of artiesten bij en je weet zeker dat jouw gasten – jong of oud – uit hun dak gaan. Groovy!


Mobiel podium huren voor sportevenement

Op uw plaatsen, klaar voor de start… af!

Organiseer je binnenkort een wielerronde, hardloopwedstrijd of ander sportevenement en wil je een bijzonder podium huren? Onze Volkswagenbusjes zijn ook uitstekend te gebruiken als start- en finish-podium of voor de huldiging van winnaars. Wil je de sporters tijdens het evenement motiveren met energieke muziek? Onze Volkswagenbusjes kunnen zelfs al rijdend spelen. Let’s get moving!

DJ Podium voor (muziek)festivals

Een festival is pas een echt festival met muziek. Met een enthousiaste DJ die door iedereen goed gezien kan worden en die de sfeer er goed in weet te houden. Maar waar laat je zo’n DJ? Uiteraard op een festival-podium! Een DJ podium huren, die in een Volkswagenbusje is geplaatst: dat is toch helemaal het einde? Nog meer sfeer én het heeft nog meer voordelen. Want een mobiel podium huren geeft je ook de mogelijkheid om op meerdere plekken aanwezig te zijn op 1 dag. Zo kan je bepaalde activiteiten mooi combineren met het DJ-podium! En vergeet niet de prachtige shows die je via dit podium ook kunt geven!

Podium voor Product- of Bedrijfspresentaties

Je wilt een nieuw merk prachtig lanceren? Of gewoon jouw bedrijf in het algemeen onder de aandacht van de mensen brengen? Met een Volkswagenbusje met DJ-podium maak je direct indruk. Jouw bedrijfspresentatie zal luid en duidelijk én goed zichtbaar verkondigd kunnen worden. En dat is toch waar het om gaat: alle aandacht naar je toetrekken. Of beter gezegd: naar jouw bedrijf! Wat jij dus moet doen om je bedrijfspresentatie tot een succes te maken? Inderdaad: ons podium huren in die prachtige Volkswagenbus!

DJ Podium voor een Modeshow

Een catwalk met mooie modellen, maar waar laat je de spreker? Of de DJ? Wie zorgt er voor de juiste muzikale begeleiding? Waar vind je de juiste apparatuur om de juiste geluids- en lichteffecten toe te kunnen passen? Je maakt het geheel compleet door te kiezen voor een DJ-podium waarbij je dit alles direct kunt oplossen. Kies je voor ons Volkswagenbusje dan heb je niet alleen een DJ podium, maar ook alle apparatuur die zorgt voor mega-geluid en eventuele lichteffecten.  En met ons Volkswagenbusje voor de host of MC dan heb je een echte eyecatcher in huis.

Nu is het alleen zaak om te voorkomen dat de aanwezigen de mannequins niet meer zien omdat alle aandacht wordt getrokken door dat leuke busje…

DJ-podium voor indoor en outdoor feesten

Helaas is het in ons koude kikkerlandje niet altijd zonnig en droog. Maar daarom hoeft jouw festival of feest nog niet in het water te lopen! Heb je zowel een indoor als outdoor locatie? Goed nieuws! Onze Volkswagenbusjes zijn zowel binnen als buiten te gebruiken! En het voordeel aan een volkswagenbusje als mobiel podium voor jouw festival? Je rijdt hem zo even naar binnen als het regent, of juist naar buiten als de zon onverwacht begint te schijnen. Weer of geen weer, met dit mobiele podium ben je altijd in een goede bui!

DJ Podium voor Evenementen

Of je nu zelf een evenement organiseert of dat je wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een evenement: je wilt opvallen! Je wilt dat mensen juist bij jou stil gaan staan, zodat jij jouw zegje kunt doen, jouw muziek kunt laten horen of gewoon de sfeer bepalen door de muziek die er gedraaid wordt of misschien wel met muziek en licht. Dat bereik je niet door ergens achteraf achter een tafeltje te gaan staan. Dat bereik je door op een DJ-podium plaats te nemen. En als je dan ook nog eens kiest voor een DJ-podium die opvalt, dan ben je helemaal goed bezig! Ons Volkswagenbusje is dan voor jou dé ultieme tip! Ook ideaal bij een bruiloft trouwens. Hoeveel sfeer wil je hebben?

Opties Branding (logo) op het Busje 

Ben je op zoek naar een mooi mobiel DJ-podium voor jouw bedrijfsfeest of brand-event? Met onze branding-mogelijkheden maak je onze Volkswagenbusjes helemaal eigen. Onze klassieke Volkswagenbusjes zien er nog mooier uit met jouw bedrijfslogo erop! Ons Volkswagenbusje valt al op en daarmee dus ook jouw bedrijfsnaam! Voor een mooi compleet geheel is dit toch gewoon een uitkomst! 

Een DJ bus op jouw feest of event ?

Neem contact op voor alle mogelijkheden.
Contact