Jouw event

DE WOW FACTOR MET EEN DJ BUS

Bescheiden, maar ook apetrots zijn we op de reacties en waarderingen die we van onze opdrachtgevers krijgen.

Dat ging ook niet vanzelf, we hebben er echt alles aan gedaan om onze busjes en de bijbehorende techniek en Dj’s naar het hoogste niveau te tillen.

Persoonlijk contact, goede voorbereiding en heldere afspraken combineren we met de mooiste DJ bussen , professionele techniek en hele fijne DJ’s en een flexibele instelling.

Zo creëren we tevreden opdrachtgevers en onvergetelijke momenten.

BRUILOFTEN/PRIVÉ

Muziek is natuurlijk een heel belangrijk onderdeel op je bruiloft, en als je dat kan aankleden met een gave DJ bus en een enthousiaste Bruiloft DJ maak je er echt een topfeest van.

Een bruiloft in festivalstijl, lekker buiten in Bohemian / Eco Love style met een spetterend eindfeest met 1 van onze dj bussen. Op je favoriete buitenplek met een stoere grote strechtent, sfeervolle aankleding en verlichting met bijvoorbeeld foodtrucks en toffe urban BBQ’s, zet daar een DJ bus bij en je feest is compleet.

Naar wens uit te breiden met extra artiesten zoals een saxofonist of percussie of een zangeres. Ook kunnen wij techniek verzorgen tijdens de ceremonie, zoals microfoons of muziek.

100% feestgarantie geven we en regelen alles rondom de muziek licht en geluid, de op- en afbouw, afstemming met de feestlocatie, persoonlijk wensenformulier en stellen vooraf de DJ aan je voor en hebben altijd een reserve DJ achter de hand. 

SPORT

Voor organisatoren van sport events hebben we speciale mogelijkheden afhankelijk van hoe we worden ingezet. De Dj bus is als overdekt podium heel geschikt in een start/finish locatie, muziek in combinatie met wedstrijdleiding en/of presentator, het past allemaal in de DJ bus.

Een Dj bus in de warming up zone met een sportinstructeur of gewoon ergens langs het parcours om met een goeie beat een zetje te geven aan de sporters.

Wat goed is om te weten dat we geluidssets hebben die een groot gebied kunnen voorzien van geluid en een paar hele fanatieke Sport DJ’s met de beste beats voor tijdens het sporten.

VW Bus als mobiel podium

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Zo’n mobiele DJbus is natuurlijk heel handig, je rijdt ‘m naar z’n plek en je hebt een compleet professioneel DJ podium staan met de uitstraling van een iconische oldtimer, dat trekt altijd veel bekijks. Fijne aankleding dus voor je bedrijfsfeest of zakelijk evenement.

Nog leuker wordt het als we de DJbus een mooie branding geven dan wordt het echt jullie bedrijfs-DJ bus.

Wij hebben daar een vaste brandings partner voor en doen dit altijd zelf voor onze opdrachtgevers, zo ben je gevrijwaard van schade’s bij montage en demontage.

Al vanaf 125,- all Inn, ex btw hebben we een ‘brandingspakket’ waarbij jij alleen het bestand hoeft aan te leveren, de rest verzorgen wij voor je.

Ingezet op onder ander: Bedrijfsfeesten en festivals, beurzen, product presentaties, openingen, bedrijfs sportdagen, product lanceringen, congressen, haringparty’s , charity events, borrels, flash mob’s, popup party’s, kerstborrels, sinterklaas optochten, Brand Activation Events, Pannenbier feestjes, sponsor actie’s en tal van rijdende acties.

Wat mogen we voor jou betekenen?

 

FESTIVALS

Veel festivals hebben meerdere area’s waar iets te beleven valt, een DJ bus als podium is naast de leuke uitstraling natuurlijk heel geschikt daarvoor. Maar ook het gemak dat dit podium kan rijden en snel kan verplaatsen geeft het organisatoren de mogelijkheid om een creatieve invulling te geven aan hun concepten.

Bij een ingang als welkoms podium, als podium in kleine intieme area’s, op een festivalcamping als afterparty podium, op een bedrijfsfestival rijdend door het festival terrein voor mini surprise feestjes of gewoon op een groot podium als vette DJ booth. Creatief zijn ze altijd ermee 🙂

Een DJ bus op jouw feest of event ?

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Contact