Maak je Bedrijfsfestival compleet met een Volkswagen DJ Bus!

Bedrijfsfestival in Best

Maak je Bedrijfsfestival compleet met een Volkswagen DJ Bus!

Ga je een bedrijfsfestival organiseren? Dan moet dit tot in de puntjes geregeld zijn. Het is namelijk je wens dat iedereen plezier heeft op jouw evenement en met een voldaan gevoel huiswaarts keert. Gelukkig is er van alles mogelijk als het gaat om een bedrijfsfestival organiseren. Met een Volkswagen DJ Bus weet je zeker dat je bedrijfsfestival een geslaagd event wordt! Hoe organiseer je zoiets en hoe ziet dat er precies uit? We vertellen je er graag meer over.

Wat is een bedrijfsfestival?

Een bedrijfsfestival is een interessant concept voor een opening, jubileumfeest of bedrijfsfeest. Het is dus eigenlijk een bedrijfsfeest in de vorm van een festival. Met de opkomst en populariteit van de vele festivals in Nederland wilden mensen ook zelf feestje organiseren in de vorm van een festival. Het draait hierbij vooral om een gezellige en informele festivalsfeer. Daarom is het jouw wens dat werknemers, zakenrelaties en andere gasten zich op hun gemak en vooral ook welkom voelen.

Met welke reden je ook een bedrijfsfestival organiseert, met zo’n Vintage DJ Bus ga je een topevenement tegemoet. Uiteraard behoort een coronaproof festival organiseren tot de mogelijkheden.

Tip!: De complete organisatie van je bedrijfsfestival liever uitbesteden zodat jij maximaal kan genieten? We verwijzen je graag naar onze partner Festival op het Bedrijf.

Een bedrijfsfestival voor allerlei bedrijven

Een bedrijfsfestival is mogelijk voor zowel kleine als grote bedrijven. Een bedrijfsfeest organiseren doe je bijvoorbeeld vanwege de start van je bedrijf of omdat je een ander heugelijk moment te vieren hebt. Misschien bestaat je bedrijf 5 of 10 jaar en organiseer je om die reden een bedrijfsfestival. Een Foodtruck festival is een hip voorbeeld van hoe een bedrijfsfestival er mogelijk uit kan zien. Hoe dan ook, vaak wordt er allerlei materiaal gehuurd om er een geslaagd evenement van te maken. Daar past ook de toffe Volkswagen DJ Bus bij, want die zorgt ervoor dat de voetjes daadwerkelijk van de vloer gaan!

Een Volkswagen DJ Busje maakt je bedrijfsfestival compleet

Wat is een bedrijfsfestival zonder muziek? Inderdaad, helemaal niets! Tijdens een borrel met relaties of het vieren van een jubileum zorgt een Volkswagen DJ Busje voor de muzikale omlijsting. Dit stukje entertainment bevordert natuurlijk de festivalsfeer en zorgt voor de nodige gezelligheid. De oude en vertrouwde Volkswagen met nostalgische uitstraling is omgetoverd tot een ware feestbus inclusief DJ. Met wie sta jij binnenkort op je bedrijfsfeest te dansen?

De Volkswagen DJ Bus voelt zich thuis op ieder festival

De Volkswagen DJ Bus voelt zich thuis op ieder bedrijfsfestival. Of het nu gaat om een kleinschalig bedrijfsfeest of een groots evenement, de DJ past zich probleemloos aan en neemt jouw wensen serieus. Hij is verder ook te vinden op een Foodtruck festival of muziekfestival en zelfs in de tuin! Wij zijn daarom jouw ideale partner als het gaat om de invulling en aankleding van een bedrijfsfestival. Wij verzorgen de muzikale omlijsting middels de unieke Volkswagen DJ Bus en verzekeren jou van een geslaagd bedrijfsfeest.

Welke mogelijkheden biedt een DJ Bus?

De mogelijkheden van een DJ Bus is ongelimiteerd. Met de meest swingende bus van het land ben jij altijd zeker van een vrolijk en muzikaal bedrijfsfestival. Naast allerlei openlucht festivals, bruiloften en privéfeesten, komen we ook graag naar jouw bedrijfsfestival toe. Nodig ons daarom uit voor de muzikale omlijsting van je bedrijfsfeest!

Direct een Volkswagen DJ Bus boeken voor jouw bedrijfsfestival? Neem dan telefonisch of digitaal contact op met ons op. We zien je bericht graag tegemoet!

Contact opnemen

  Naam*

  E-mail*

  Telefoonnummer

  Datum Feest

  Gewenste Locatie

  Gewenste Draaitijden

  Overige informatie